4MORGEN

Er is een groeiend besef dat we anders met onze wereld moeten omgaan. Stichting Vogelasiel Someren e.o. maakt zich hiervoor sterk. Een verandering van het geefklimaat heeft er toe geleid dat fondsenwerving door goede doelen onder druk is komen te staan. Om de teruggang in financiële middelen bij goede doelen tegen te gaan, zijn goede doelen op zoek naar nieuwe initiatieven en goedkopere manieren van fondsenwerving. 4MORGEN biedt hiervoor een oplossing om de wereld positief te veranderen. We willen het mogelijk maken dat iedereen kan doneren om samen voor een mooiere en meer duurzame wereld te gaan. U kunt nu geld doneren aan Stichting Vogelasiel Someren e.o. zonder dat het u iets kost!

Klik hier en doneer gratis via 4MORGEN!

Hoe werkt het?

4MORGEN is de nieuwe manier van winkelen waarbij je direct met elke aankoop gratis goede doelen steunt. 4MORGEN biedt toegang tot een groeiend aantal webwinkels, waaronder Albert Heijn, Zalando en Thuisbezorgd. Door de afspraken die 4MORGEN heeft gemaakt met honderden webwinkels wordt gratis doneren van erkende goede doelen mogelijk gemaakt. Het online concept groeit elke dag en dat is goed nieuws voor alle deelnemende partijen.

Elke keer wanneer een aankoop wordt gestart vanaf 4MORGEN, gaat er vanzelf een percentage naar het goede doel van de maand. Wil je zelf jouw favoriete doelen selecteren? Bijvoorbeeld Stichting Vogelasiel Someren e.o. Registreer je dan op de website van 4MORGEN en je krijgt een eigen 4MORGEN account, waarmee je direct kunt inloggen. Goede doelen steunen zonder dat het iets kost en blijven genieten van alle online aanbiedingen en kortingen, dat wil toch iedereen! Steun jij de vogels ook?

Klik hier en doneer gratis via 4MORGEN!